Selecteer een pagina

Merken

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”318″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_text_separator title=”Kyra & Ko”][vc_column_text]logo_kyrakoIt is obvious that the KYRA&KO collection is styled by and for women. With an acute sense for customising fashion hypes to their own collection, these designers know all too well which curves of the body to highlight and which to disguise. They carefully select the most suitable colours and the most comfortable materials.

Kyra en Ko[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”319″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_text_separator title=”NÜ”][vc_column_text]NU_logo_positivDe nü by staff vrouw … is origineel, romantisch, elegant, vrouwelijk en altijd op zoek naar een onderscheidende stijl. Ze is anders dan anderen en gebruikt haar kleding en accessoires om dat te accentueren.

De nü by staff vrouw … heeft een veelzijdig karakter. Zij staat voor ultieme vrouwelijkheid maar is net zo goed stoer en sportief. Ze houdt ervan verzorgd gekleed te zijn, maar ook lekker nonchalant. Met nü by staff is ze naturel én geraffineerd tegelijk.

NU[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”321″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_text_separator title=”MOSCOW Design”][vc_column_text]

EEN MERK VAN NEDERLANDSE BODEM

MOSCOW Design onderscheidt zich sinds 2008 met haar eenvoud in kwalitatief hoogwaardige items, die met veel liefde en visie vervaardigd worden. Nuchter in karakter geeft zij de Nederlandse vrouw een tikje stoere, nonchalante attitude, met een eigen identiteit en vrouwelijk touch.

De MOSCOW Design collecties bestaan uit ‘easy to match’ essentials, die door het subtiele kleurgebruik in verwassen grijstinten, non-colors en zachte poeder tinten, eindeloos en gelaagd met elkaar gecombineerd kunnen worden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”323″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_text_separator title=”Soulmate”][vc_column_text]Who is Soulmate

The Soulmate brand is about feeling fulfilled and sensing the inspiration blossom.

Let the Soulmate creations inspire your feminine touch into the sense of independence and feel good.

Soulmate has created a “Young Collection” for the mature woman with the privilege to express and explore your personal style, casual with a feminine look yet without compromising.

Feel free, and let the Soulmate garment underline you and your individuality.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”316″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_text_separator title=”Summum Woman”][vc_column_text]logo summumVanaf dag één weet Summum verschillende stijlen, stoffen en kleuren met elkaar te combineren en die gedurfde fusion vormt de basis van het merk-DNA. Stoer, met een romantische knipoog. Lief, met een edgy finish. Maar altijd in een herkenbaar handschrift. Op-en-top vrouwelijk en – niet onbelangrijk – van Nederlandse bodem. En juist in dat handschrift schuilt de succesformule van Summum Woman.

Summum Woman[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”317″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_text_separator title=”Corel”][vc_column_text]logo_corelCorel staat voor een unieke combinatie van perfecte pasvorm, hoogwaardige kwaliteit en aandacht voor comfort en vrouwelijke elegantie. Corel broeken en jeans worden met zorg ontworpen met nadruk op comfort, zonder af te doen aan de stijl!

Corel Fashion[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”327″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_text_separator title=”Depeche”][vc_column_text]Depeche Bags & Belts

Depeche is een Deens merk, opgericht in 1999 in Kopenhagen. De ontwerper en producent van modieuze tassen en riemen van echt leer, streeft altijd naar de hoogste kwaliteit. Het merk heeft een rauwe, maar toch vrouwelijk profiel, dat is ingericht in verschillende stijlen gericht op de modebewuste vrouw.

Als specialist in de productie van lederen accessoires, is Depeche in staat om collecties aan te maken met een breed scala van producten binnen riemen en tassen .

Het modemerk wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit, functionaliteit en een dusdanige prijsstrategie dat maakt dat haar ontwerpen voor iedereen toegankelijk zijn.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”329″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_text_separator title=”Anokhi”][vc_column_text]Anokhi Bags, Scarves & Jackets

Anokhi betekent ‘uniek’ en is een jong label uit München opgericht in 2010. Het product kenmerkt zich door de vintage look.

De filosofie van de collectie is gebaseerd op de samenvoeging van de Europese ontwerpideeën met internationale ambachtelijke elementen. De vorm van de tassen is duidelijk en functioneel en de trendy tassen zijn voornamelijk gemaakt van een hoge kwaliteit leer.

Heerlijk origineel en anders! Dit voegt echt wat toe aan je look.

De behandeling van het leer geeft de tassen een onderscheidende vintage look en maakt elk van hen uniek. De bekleding is gemaakt van 100% katoen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”111″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_text_separator title=”St. Tropez”][vc_column_text]logo_sttropezVoor wie van trendy mode houdt en toch prijsbewust wil zijn. Beroemd om het lichte knitwear vestje met de kleine knoopjes.

Saint Tropez[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”326″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_text_separator title=”One-Two”][vc_column_text]ONE TWO // LUXZUZ stands for both casual, comfortable and informal design, with a mix of raw and elegant lines, the key words is Nordic – Scandinavian simplicity, designed with twist of classical elegance, with an effortless and refined high-end look.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”100″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_text_separator title=”Osi Femmes”][vc_column_text]OSI-LOGO_2
Osi valt op door eenvoud. Het is allemaal ontworpen vanuit het hart, vanuit gevoel.Het is subtiel,maar sterk. Niet gezocht, en echt. Het is verfijnde luxe met een rauw randje.

Osi vrouw weet hoe ze zich wil kleden en is op de hoogte van de trends. Ze benadert de wereld met veel nieuwsgierigheid, passie en creativiteit. Ze weet wat ze wil en heeft de voorkeur aan een eigen stijl. Ze valt op in de menigte zonder luidruchtig te zijn.

Osi Femmes[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Alle leveranciers hebben bij kennismaking aangegeven dat hun merk niet door kinderhandjes wordt gefabriceerd.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]